Release Me..

Frida Öhrn-Release Me
Otroligt Vacker låt...

.
Saab commercial

3 månader kvar...

50877-276
50877-271
50877-277
V.28

Nu går du in i graviditetens sista tredjedel.
 Det är en spännande men också påfrestande tid, såväl psykiskt som fysiskt. En del kvinnor mår utmärkt under denna period, medan andra kan känna sig helt utmattade. Under dessa veckor kan du räkna med en viktuppgång på ca 4,5-5,5 kg, där barnet utgör ca 3-3,5 kg. Livmodern har under den senaste månaden växt ca 4cm och du kan känna ett tryck upp mot bröstkorgen. Detta kan ge en lätt obehagskänsla när de nedersta revbenen spänns ut.

Ditt barn är nu ca 25 cm långt från huvud till stjärt och vikten ca 1,2 kg.
Det utvecklas och växer mycket snabbt nu. . Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga.Lungorna är så pass färdigutvecklade att det klarar av att andas luft, men om barnet skulle födas så skulle hon eller han ändå behöva hjälp med andningen. Fortsätt att prata med ditt barn för vid det här laget har det vant sig vid din röst. Den här sista tredjedelen av graviditeten kommer barnet framför allt att gå upp i vikt och enligt lag är barnet livsdugligt, vilket gör att det måste registreras om det föds. 


Dålig

Var hos min BM idag & mitt blodvärde såg inte alls bra ut. Var tvungen att ta om ett par gånger för att  vara säker,eftersom det var så pass lågt. Men det förklarar varför jag varit så yr, trött & orkeslös sista tiden.
Men nu har jag fått Läkemedlet Niferex, som jag ska ta två gånger dagligen i en vecka.
Hoppas nu verkligen att mitt blodvärde går upp igen.
Men så länge allt är bra med Lillkillen♥ där inne, så kan jag må hur dåligt som helst..

UL

Bebbe UL
(UL-från v.18 Har fortfarande inte scannat in originalen..)





Älskling..Jag saknar dig!


Längtar...

image265

Pust & stön..

sliten