BF idag!

Idag är det beräknat att Bebis ska komma!
Jag tror dock bebis stannar där inne liiiite till..har lite värk längre ner i magen men inget som gör speciellt ont, känns mest av när jag suttit eller legat ner & sedan reser mig upp.
Ska lägga mig i ett varmt skönt bad & bara koppla av & sen får vi  se vad som händer under dagen..

Puss..


image345

Ett litet..

tack
För alla gulliga gratulationer & för en trevlig dag!♥

Födelsedag

Idag fyller jag  21år.  Tyckte precis jag fyllt 20..haha. Tiden bara rinner iväg..


 

födelsedag
Ingen bebbe i födelsedags present..

Glad Midsommar!

trots det tråkiga vädret...
midsommar-skrållan
En väldigt ruffsig & oklippt skrållan med kransen på sne..:)

1 vecka kvar!


Du kan känna dig tung och trött och ha kraftiga förvärkar. Livmoderhalsen mognar för förlossningen. Livmodern tar nu upp all plats i bäckenet och en stor del av buken. Den trycker mot bröstkorgen, och det kan hända att du känner dig riktigt besvärad av graviditeten nu. Har du blivit rödflammig i ansiktet, så beror det på att hjärtat och blodomloppet arbetar hårdare än någonsin med. Förmodligen börjar din vikt plana ut och vissa kvinnor går till och med ned i vikt den sista veckan före förlossningen.

Barnet väger nu ca 3,5 kg och är omkring 37 cm långt från huvud till stjärt. Fostervätskan förnyas var tredje timme och det mesta av lanugohåret har fallit av när födseln nu är nära. Barnet sväljer hårstråna tillsammans med andra utsöndringar och allt hamnar i matsmältningsapparaten. Det kommer ut som barnbeck vid första tarmtömningen. I lungorna ökar produktionen av ytaktivt medel ytterligare, samt lungmognaden. Navelsträngen är omkring 51cm lång och är ungefär lika lång som ditt barn från topp till tå. Nu kan det vara svårt att märka barnets alla rörelser.

Man kan också känna som ilningar i slidan och neråt benen vilka beror på att barnet kommer åt nerver när det vrider sig ned i bäckenet. ( Mhmm..!)
Kroppen har förberett sig, livmodertappen har mognat och mjukats upp för att underlätta förlossningsarbetet, i vissa fall försvinner den helt. Slemproppen kan lossna, men det är ingen garanti att förlossningen är på gång. Slemproppen bildas i vecka fyra för att skydda ingången till livmoderhalsen. Den kan vara alltifrån genomskinlig i en geléaktig konsistens till brun-, röd- eller grönfärgad. Den kan även komma i små omgångar och vissa märker inte ens av den.
                                                                                                   ♥
Var på förhoppningsvis vårt sista barnmorske besök i förrigår. Vill ju helst inte går över tiden, men som det känns nu så verkar bebis inte vilja komma ut ännu..=) Har visserligen 5 dagar kvar till BF (26/6) ,så vi får allt se när lillkillen väljer att titta ut...♥


Vecka 39!

Mini me

me
Japp,så här såg jag ut som nyfödd.. Undrar om vår bebbe kommer ärva min mörka kalufs som jag hade.
Otroligt att jag blev blond,blåögd & fräknig egentligen.. haha..

When You gone


Saknar dig..kom hem snart..

This kind of love...

Snart är 9 månaders väntan över. ..

image349
Tänk att Juni redan är här, jag undrar så när bebis tänker titta ut...
14  10 dagar kvar till Bf..  ♥

Dopp i det blå

Vilken hetta!

Jag & bebis i magen tog årets första ordentliga dopp i havet  idag. Så underbart att svalka av sin extremt varma kropp. ..

hav

Att vara gravid..


Juni

Tänk att Juni redan är här!
Endast 3 veckor kvar till Bf. .  Snart Bebis dags!♥

v.37


Gravid

Börjar bli så smått trött på att vara gravid nu. Värk i kroppen, extremt trött, yrsel & känner mig allmänt tung & klumpig. Ser mer och mer framemot förlossningen även om det på samma gång är skrämmande.
Det går ju inte att föreställa sig hur det kommer att vara -eller hur jag kommer att hantera smärtan. Fast jag känner mig rätt lugn..än så länge iallafall..:)
Bebis ligger fixerad & väntar bara på att komma ut.

Längtar...♥

image265